Sarria

Ik slaap in een oud klooster, gelegen langs de Camino. Ik heb nog niet echt veel gewandeld omdat in Sarria geraken al een prestatie op zich was. Na een tussenstop in Madrid vlogen we naar Santiago om van daaruit zo snel mogelijk op ons startpunt te komen. Al snel zien we de eerste Sint-Jackobs schelpen en dus de eerste pelgrims. Tijdens de busrit stel ik vast dat het landschap erg heuvelachtig is en dat we dus serieus gaan mogen klimmen. Ook mijn maag is de slingerbochten niet ontgaan. Ik ben blij wanneer ik met mijn voeten op de grond sta. Na een korte wandeling komen we aan in het Monesteria Magdalena. Het klooster voelt koud en kil. Ik doe alles aan wat ik bij heb en probeer mezelf te verwarmen. We delen de slaapzaal met een aantal andere pelgrims. Ze lijken voornamelijk jonger dan mezelf . Er kan over jongeren veel gezegd en geschreven worden maar ik stel meermaals vast dat deze jongens en meisjes enorm vriendelijk en respectvol zijn. Rond 20u val ik in slaap, ik vermoed dat we morgen rond 7u de eerste stappen richting Santiago zullen zetten. Ik voel me fysiek fit, mijn Mind-set is enorm positief dus ik heb er waanzinnig veel zin in. ♥️👣🙏

thumbnail_20190406_064424
Copyright: SterrenStraal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s