Aarde-energie

Alles begint met goed geaard zijn.

Dit wil zeggen dat je goed verbonden bent met de aarde, de kosmos én jezelf. We zijn ons dikwijls niet bewust van het feit dat we niet goed geaard zijn. Dit zorgt er voor dat we sneller uit balans geraken en moeilijk in het hier en nu kunnen zijn.

Eén van de manieren om goed te aarden is met blote voeten contact maken met de aarde. Ik vind het zalig om ’s morgens op blote voeten door de tuin te wandelen en zelfs de was op te hangen. Even bewust met de voeten op de grond staan zorgt er voor dat er krachtige helende energie naar binnen stroomt.

Met vriendinnen ging ik onlangs verder dan mijn tuin. Op blote voeten gingen we over stenen en takjes, doorheen water en modder. Wat voor de een een ware wellness voor de voeten was, zorgde bij de andere voor Auw’s en andere pijnlijke kreten. Maar op het einde van de tocht stonden we allemaal dieper geworteld en waren we beter verbonden met onszelf én moeder aarde.

Dus: schoentjes uit én aarden maar…

thumbnail_dsc_0077

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s