Walk-In De 5 elementen

Laat je verrassen, verbazen en verwonderen door deze wandelingen met als thema de vijf elementen.  Niet alleen de elementen maar ook een eerste kennismaking met meridianen en chakra’s staan centraal.

  • 5 outdoor trainingen
  • 5 nieuwe thema’s
  • Mooie verdiepende meditaties
  • leuke cadeautjes
  • bijhorende oefeningen

Waarom deze training?

Door het wandelen kun je ontladen, kracht en nieuwe frisse energie opdoen.  Je geniet van de stilte en de natuur.

Door Mindfulness oefen je om aandachtig aanwezig te zijn in het hier en nu.  Klinkt zweverig maar dat is het totaal niet.  Je laat het verleden en de toekomst voor wat het is en je leeft in het moment.  Je kan beter omgaan met stress, je krijgt een betere focus, een beter geheugen en een beter gedrag.

Met de yogahoudingen oefen je je lichaam en geest met aandacht.  Je maakt op een bewuste manier contact met je lichaam, met je adem en met je denken.

Door de meditaties leer je het denken kalmer te maken, kom je tot innerlijke rust, je gedachten en gevoelens te observeren en los te laten.

Met ademhalingsoefeningen ga je je beter voelen. Als je vaker de tijd neemt om de ademhaling waar te nemen en oefeningen te doen, zal je concentratievermogen sterker worden.  Je blijft daardoor gemakkelijker bij jezelf en je wordt minder snel afgeleid door gedachten, gevoelens of geluiden.

Data: Voorlopig zijn er nog geen nieuwe data gepland

Investering in jezelf: 85 euro
Let op! Inschrijven kan enkel als je eerst de basistraining volgde.

Inschrijven of vrijblijvende info vragen kan via het contactformulier of via sterrenstraal@outlook.com of via 0474 38 92 15.

hands-2667461_1280