Kleurlichtbehandeling

Een kleurlicht behandeling zorgt niet alleen voor een diepe ontspanning, het maakt ook blokkades los en zorgt dat genezende processen in gang worden gezet.

Het diepe ontspannende effect van de kleurlicht behandeling komt door muziek, technieken en licht die allemaal op elkaar afgestemd zijn.  In het lichaam hebben we verschillende krachtcentrales ( ook wel chakra’s genoemd ).  Deze gaan van onderaan het lichaam, grove trilling, grove golf tot bovenaan de kruin waar er een heel fijne trilling is. Kleur, massagetechniek en geluid worden afgestemd op die trilling.

Als je spanning hebt in het lichaam, heb je teveel van 1 kleur (1 trilling) en te weinig van een andere kleur.  Tijdens de behandelingen volgen de kleuren elkaar op waardoor alles in balans komt.  Je hebt misschien geen zin in een bepaalde kleur, maar dan komt gelukkig die andere er al aan.

Consult: op afspraak

Het is mogelijk om deze behandeling te ondergaan door twee behandelaars tegelijkertijd. Deze unieke ervaring werkt nog intenser.

Prijs: volwassenen: 70 euro / 90′ ( de behandeling zal worden gedaan door 1 behandelaar )

Volwassenen: 99 euro / 90′ ( de behandeling zal worden gedaan door 2 behandelaars )

Afspreken of vrijblijvende info vragen kan via het contactformulier of via sterrenstraal@outlook.com of via 0474 38 92 15