Shambhala

Shambhala energie is de energie van licht en pure liefde. Het is een energie die verder bouwt op het originele Reiki-systeem.  Deze energie bevindt zich overal rond en in ons.

Wanneer er zich in ons lichaam een blokkade bevindt, kan dit resulteren in lichamelijke, emotionele en energetische klachten.

Tijdens een Shambhala healing werk ik op zowel fysiek, emotioneel als geestelijk niveau. Het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd.  Door deze energetische behandeling ontstaat er tijd, ruimte en energie voor nieuwe inzichten om je leven in eigen handen te nemen. Het helpt je terug in balans te komen en zorgt voor meer levensvreugde. Klachten op  fysiek, emotioneel en energetisch niveau, zoals angsten of pijnklachten, kunnen sterk verminderen of soms zelfs oplossen. Niet alleen de genezing van het lichaam wordt ondersteund, het helpt ook om negatieve gedachtenpatronen en emoties los te laten en te verwerken. We gaan naar de oorzaak van de klacht en ondersteunen met krachtige liefdevolle energie het natuurlijke proces van healing.

Shambhala ontspant, geeft rust en versterkt.

Consult: op afspraak

Prijs: volwassenen: 60 euro– kinderen: <18 jaar: 35 euro  ( aan te raden is 3x een sessie te doen )

Afspreken of vrijblijvende info vragen kan via het contactformulier of via sterrenstraal@outlook.com of via 0474 38 92 15

chakra-2032045_960_720