Aroma Massage

Door een massage met aromatherapie ontwaken al je zintuigen en zit je weer goed in je vel!!

Aromatherapie kan worden ingezet bij specifieke klachten zoals spanningen, angst en slapeloosheid of voor een algemene verbetering van de gezondheid en het immuunsysteem.

Bij deze holistische massage wordt gebruik gemaakt van 100% natuurlijke etherische oliën.   Het gebruik van deze oliën heeft een enorm effect op lichaam én geest.

  • De geuren (aroma) werken in op het onderbewuste, het zenuwstelsel en het onderste deel van de hersenen. Hier ligt het centrum van onze emotieverwerking.
  • De oliën worden via massage opgenomen door de huid, waardoor de werkzame stoffen op de huid zelf, en via de huid in de bloedbaan terecht komen.

Je kan bij ons kiezen tussen verschillende aroma-behandelingen:

Rustgevende massage
Kom helemaal tot rust bij deze ontspannende behandeling. De mix van etherische oliën zorgt voor een diepe ontspanning van zowel lichaam als geest. (amandelolie RF, jojoba olie KP, avocado-olie RF, lavendelolie, lavendin ardeche, mandarijn en palmarosa)

Verwarmende massage
Heb je snel kou? Dan is deze verwarmende oppepper iets voor jou! De mix van etherische oliën zorgt voor een warm gevoel en boost je immuunsysteem. (gember, kaneelschors, peper, kardemom en rozemarijn)

Pijnstillende massage
Deze heerlijke massage is een weldaad bij pijnlijke spieren en gewrichten. (amandelolie RF, jojoba olie KP, avocado-olie RF, kaneel, kamfer, rozemarijn, scharlei, peper, Lavendel en Jeneverbeshout)

Consult: op afspraak

Prijs: volwassenen: 60 euro

*Er wordt enkel gebruik gemaakt van 100% natuurlijke oliën.

Afspreken of vrijblijvende info vragen kan via het contactformulier of via sterrenstraal@outlook.com of via 0474 38 92 15.