Mind-Walk De 5 elementen

Laat je  verrassen, verbazen en verwonderen door deze 5 nieuwe eigentijdse en misschien een tikkeltje eigenwijze trainingen. Spiritualiteit toegankelijk gemaakt voor iedereen.

Een nieuwe reeks trainingen met als thema’s de 5 elementen maar dan op de Mind Walk methode. Metaal-Oneindigheid-Ether-Hout / Vuur / Water / Wind / Aarde.

In Mind Walk® 5 elementen, staat verdieping en eerste kennismaking met de meridianen en chakra’s centraal.

  • 5 nieuwe trainingen
  • 5 nieuwe thema’s
  • Nieuwe meditatieve wandeltechnieken
  • Mooie verdiepende meditaties
  • Nieuwe cadeautjes
  • Heel veel nieuwe Mind-Walk pose reeksen

Waarom Mind Walk® 5 Elementen?

Door het wandelen kun je ontladen, kracht en nieuwe frisse energie opdoen. Je geniet van de stilte en de natuur.

Door Mindfulness oefen je om aandachtig aanwezig te zijn in het hier en nu. Klinkt zweverig maar dat is het totaal niet. Je laat het verleden en de toekomst voor wat het is en je leeft in het moment. Je kan beter omgaan met stress, je krijgt een betere focus, een beter geheugen en een beter gedrag.

Met de yogahoudingen oefen je je lichaam en geest met aandacht. Je maakt op een bewuste manier contact met je lichaam, met je adem en met je denken.

Door de meditaties leer je het denken kalmer te maken, kom je tot innerlijke rust, je gedachten en gevoelens te observeren en los te laten.

Met ademhalingsoefeningen ga je je beter voelen. Als je vaker de tijd neemt om de ademhaling waar te nemen en oefeningen te doen, zal je concentratievermogen sterker worden. Je blijft daardoor gemakkelijker bij jezelf en je wordt minder snel afgeleid door gedachten, gevoelens of geluiden.

“Breath is the life force of creation, some call it Prana, some say Qi, and some call it Energy…the difference is the quality and source. Its the essence of the five elements” Malini

Data: Donderdagavond 16, 23, 30 april, 7, 14 mei. 19u-20u30
Investering in jezelf: 85 euro
Let op! Inschrijven kan enkel als je eerst de basistraining volgde.

www.sterrenstraal.be of 0474389215

hands-2667461_1280